Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011
Min syster Pia har en viss förkärlek för grillkrydda. Jag har en viss misstro till denna krydda men faktiskt tar sig denna krydda ypperligt bra i hennes kebabsås.
Ja, för det är Pias kebabsås jag pratar om nu. Här får du laborera lite för det hela går ut på att du själv smaksätter den efter tycke och smak. Jag ger dit bara lite hänvisning.
Som jag tidigare sagt så är skapades denna bloggen för att min dotter skulle ha tillgång till den när hon flyttar hemifrån och få tag på mammas alla goda recept som hon vill ha. Smickrande, verkligen. ;)
För att ni som kör Gi ska kunna äta den krävs det att ni inte använder några light produkter.
Pias kebabsås
2 dl majonnäs
2 dl creme fraiche
1 msk grilllkrydda
1 tsk socker
Blanda ingredienserna och ställ såsen kall övertäckt med plastfolie tills den ska ätas. Den behöver stå någon stund innan så att smakerna fördelar sig eller exploderar. ;)
Det är grillkrydda och socker du laborerar med för att få till smaken. Lycka till.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|
För något år sedan hade jag en intensiv period av GI vänlig mat. Fantastiskt vad bra jag mådde. Jag kommer under den här avdelningen att lägga upp de recept som tillkom under den tiden.