Direktlänk till inlägg 26 mars 2011
Det här är en goding som jag brukar göra emellanåt när tidsbristen hänger över mig.
Just idag har det blivit Halmstad för lite shopping. Sedan stryka tvätt och jag skulle ju färga håret med men ack vilken tidsoptimist jag är ibland. Istället sitter jag här och försöker få er att känna dofterna från mitt kök.
Tack Cecilia Hallgren för tipset. Nu lägger jag ut den för att andra också kan ta del av livets goda.
4 portioner:
1 purjolök
2-4 kycklingfilér
5 dl matlagningsgrädde
1 dl pesto (grön basilika)
salt
vitpeppar
Fräs purjolöken som ska vara strimlad.
Fräs kycklingfilérna som strimlats. Salta och peppra.
Häll på grädde och pesto. Smaka av med salt och vitpeppar.
Låt koka en stund så kyckling blir genomstekt.
Servera med pasta och sallad.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 | 27 | |||
28 |
29 | 30 |
31 |
||||||
|
För något år sedan hade jag en intensiv period av GI vänlig mat. Fantastiskt vad bra jag mådde. Jag kommer under den här avdelningen att lägga upp de recept som tillkom under den tiden.